Tineri teribiliști, arși la buzunare cu mii de lei pentru drifturi și...

Tineri teribiliști, arși la buzunare cu mii de lei pentru drifturi și motoare turate

0
DISTRIBUIȚI

drifturi

Mai mulți tineri din Timișoara care s-au dat în stambă pe șosele, au făcut drifturi și au turat motoarele, au fost trași la răspundere de polițiștii locali. Distracția i-a costat mult pe teribiliști, care vor trebui să scoată din buzunare mii de lei pentru a plăti pentru gesturile lor.

Drifturile făcute pe Calea Dorobanților, la volanul unui Audi, l-a costat pe un tânăr de 21 de ani, din Timișoara, la fel și pe un alt timișorean de 26 de ani, care accelera motorul unui Volkswagen și făcea drifturi pe b-dul Liviu Rebreanu, la intersecția cu strada Arieș.


Nu puteau lipsi posesorii de BMW, precum un timișoreand e 21 de ani, prins pe b-dul Iosif Bulbuca. În aceeași situație s-a aflat și un bărbat de 24 de ani. Pentru că a făcut drifturi și a turat motorul Seat-ului pe care-l conducea, pe starada C. Porumbesc, la intersecția cu C. Brâncoveanu, acesta s-a ales cu o sancțiune de 2.000 de lei. Mai mult, fiecare dintre ei au mai fost taxați” cu alte 2.500 de lei, pentru că au poluat atmosfera, lăsând în urmă un nor de fum negru și dens.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.