Mobilă și calorifere aruncate pe stradă de persoane certate cu bunul simț,...

Mobilă și calorifere aruncate pe stradă de persoane certate cu bunul simț, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Persoanele certate cu bunul simț, care încearcă să se descotorosească de deșeuri, aruncându-le pe spațiul public, continuă să fie sancționate, la Timișoara. Camerele de supraveghere amplasate prin oraș îi ajută pe polițiștii locali să-i prindă pe cei nesimțiți. Zilele trecute au fost depistate 8 persoane, care și-au aruncat gunoiul pe stradă, în zona Dâmbovița.

Nu doar saci de gunoi, ba chiar mobilă veche și calorifere, au fost aruncate de timișoreni, pe b-dul Dâmbovița, în zona unui complex comercial.


O altă femeie a fost depistată după ce și-a aruncat deșeurile menajere pe strada Treboniu Laurian. Cu toții au primit amenzi de 1000 de lei, conform HCL 371/2007.

Alte cinci persoane se află în vizorul autorităților locale, care analizează imaginile video și urmează să-i identifice pe cei care au aruncat gunoiul. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor certate cu bunul simț că riscă sancțiuni drastice în cazul în care aruncă deșeuri pe domeniul public și că foarte multe zone din Timișoara sunt monitorizate prin camere video deci pot fi surprinse și apoi identificate foarte ușor, cu atât mai mult cu cât în curând vor intra în vigoare noile sancțiuni majorate ca urmare a modificărilor aduse la Hotărârea de Consiliu Local menționată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.