Zeci de șoferi au rămas fără permise de conducere, la sfârșitul săptămânii...

Zeci de șoferi au rămas fără permise de conducere, la sfârșitul săptămânii trecute, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii rutieri au supravegheat traficul, la sfârșitul săptămânii trecute, în tot județul Timiș. Au fost acordate sute de amenzi șoferilor indisciplinați, fiind constatate mai multe infracțiuni. Doi tineri au fost prinși la volanul autoturismelor fără să aibă permis de conducere. Zeci de șoferi au rămas fără permisul de conducere.

Sâmbătă, în 9 noiembrie, un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost oprit de polițiștii Secției 4 Timișoara, pentru control, pe strada Cloșca.


Oamenii legii au verificat în baza de date și au constatat că nu are permis de conducere pentru niciun vehicul. O zi mai târziu, de această dată în Giroc, pe strada Trandafirilor, polițiștii au tras pe dreapta un tânăr în vârstă de 20 de ani, care nu avea permis de conducere. Ambii s-au ales cu dosare penale pentru infracțiunile comise.

În tot weekend-ul au fost acordate 324 de sancțiuni contravenționale, 154 dintre ele fiind primite de vitezomani. În trei zile au rămas fără permise de conducere 40 de șoferi. Au fost constatate 4 infracțuni și retrase 7 certificate de înmatriculare.

În săptămâna, care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.