Traficanți de ecstasy din Timișoara, ridicați într-o operațiune DIICOT UPDATE 2 Cinci...

Traficanți de ecstasy din Timișoara, ridicați într-o operațiune DIICOT UPDATE 2 Cinci suspecți au fost reținuți FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-100398974">

Ofițerii antidrog au descins, în această dimineață, în zece locații din Timișoara pentru a-i ridica pe membrii unei grupări de trafic cu ecstay. Conform primelor informații, ancheta DIICOT a început anul trecut, fiind monitorizați mai mulți dealeri care vindeau droguri de mare risc în cluburi, dar și stradal. Aceștia erau aprovizionați cu pastile de liderul grupării, care a fost, de asemenea, ridicat pentru audieri. Pe lângă ecstasy, traficanții vindeau și cannabis clienților. Perchezițiile sunt în plină desfășurare la această oră. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Polițiștii au găsit la percheziții, până acum,  2,5 kilograme de canabis și peste 300 de pastile de ecstasy.

UPDATE 2 Cinci supecți au fost reținuți, unul dintre ei liderul grupării, iar ceilalți dealeri. Aceștia acționau în special în zona Calea Șagului, iar unii dintre dealeri erau curieri pe biciclete care duceau, pe lângă mâncare, și ecstasy sau canabis. Cei cinci au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de trafic de droguri de risc și de mare risc.

3 COMENTARII

  1. A intrat boncu in sevraj si toarna tot sau toarna slugile lui???Bravo DIICOT si asteptam si capii din politie si alte structuri fara de care astia nu puteau sa existe.

  2. Oare șeful politiei și primarul Robu pe când vor fi și ei acuzați de protecția acestor interlopi. Nu au făcut nimic, din contră laudă clanurile interlope.

  3. Robule tu chiar ești in regulă la mansarda, ești ok, cum poți să zici că acești copii care vindeau făceau ceva ok. Pe copii acestea cineva ia prostit și i au băgat acum la pușcărie pt vreo 20 ani. Habar nu aveau acești pusti în ce gravă situație sa u băgat. Asta datorită mafiei din spate pe care tu o susti și trimiteți copii în față să facă pușcărie. Așa ceva ție ți se pare în regulă. Tu ca și primar Robule trebuie să condamni și să veghezi că la tine pe tarla nu se petrec aceste fenomene. Asta trebuie să faci tu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.