USR Timiș, mesaj tranșant pentru Marian Vasile, după ce s-a înscris în...

USR Timiș, mesaj tranșant pentru Marian Vasile, după ce s-a înscris în PLUS: Nu va fi candidatul la președinția consiliului județean din partea alianței

1
DISTRIBUIȚI

După eșecul de la alegerile prezidențiale, USR Timiș a revenit la pregătirile pentru alegerile locale de anul viitor. Astfel, dacă pentru Primăria Timișoara, în urma unei campanii interne, a fost desemnat să candideze din partea USR Timiș Dominic Samuel Fritz, astăzi, reprezentanții partidului au anunțat că încep pregătirile și pentru alegerea candidatului pentru președinția Consiliului Județean Timiș.

Primul dintre cei înscriși în competiția internă este chiar liderul USR Timiș, Cristian Moș.
„Astăzi îmi anunț candidatura internă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, în interiorul USR-ului. Sper să se înscrie și alți colegi în campania internă. Consider că prin experiența mea de management și pe care o am în spate pot să schimb fața județului, să fac un altfel de județ, să fac ceea ce Călin Dobra și Titu Bojin nu au reușit. Cred că județul Timiș poate fi acel județ dat ca exemplu în toată România”, a declarat Cristian Moș.

Liderul USR Timiș a mai afirmat că niciun candidat nu va fi desemnat într-un birou, de către un număr restrâns de oameni, și a oferit mai multe detalii despre înscrierile în interiorul partidului pentru candidaturile la Consiliul Județean Timiș și pentru cea de președinte al instituției.

„Săptămâna trecută am votat calendarul pentru candidaturile la consiliul județean și președintele Consiliului Județean Timiș. Vom începe înscrierile în interiorul partidului începând cu 2 decembrie, vom avea o perioadă de înscrieri, unde orice membru din interiorul USR se poate înscrie pentru candidatură.


Vom avea o perioadă de campanie internă și în 15 februarie vom avea conferința județeană, unde vom alege candidatul nostru la președinția consiliului județean și a consilierilor județeni. Din partea USR și din partea Alianței USR-PLUS nu vom avea candidați care au fost vicepreședinți de consilii județene, primari, viceprimari, consilieri, vom avea doar oameni noi, care au demonstrat pe plan profesional. Acești oameni au avut șansa să demonstreze, să arate ce pot să facă pentru județe, ceea ce în clipa de față arată că nu au putut sau nu au vrut să facă”, a explicat Cristian Moș.

Întrebat cum comentează faptul că Marian Vasile a anunțat, astăzi, că s-a înscris în PLUS, liderul USR Timiș a ținut să precizeze că acesta nu va avea nicio șansă să fie desemnat candidatul comun al Alianței USR-PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș.

„Pot să vă spun sigur, în calitatea mea de membru în comisia națională a alianței, ca membru în Biroul Național USR, ca membru în comisia de negociere a alianței, că domnul Marian Vasile nu va fi candidatul din partea Alianței USR-PLUS la nicio funcție publică. Este prevăzut în protocolul USR, este prevăzut în protocolul alianței, el nu va putea candida. Domnul Marian Vasile putea să demonstreze și nu vă ascund faptul că a încercat inclusiv să vină la USR în perioada parlamentarelor, a încercat să vină cu jumătate din filialele PNL, să obțină un loc pe listele parlamentare. Vă spun sigur că nu va candida din partea alianței”, a precizat Cristian Moș.

De asemenea, senatorul USR Nicu Fălcoi a ținut să adauge că Marian Vasile „poate candida în interiorul PLUS pentru ce vrea dumnealui, dar când vine vorba despre un candidat comun al alianței, nu poate trece peste criteriile noastre. Nu avem nimic cu persoana lui Marian Vasile, avem un principiu la care ținem, iar conform acestui principiu, Marian Vasile nu va fi candidatul alianței”.

1 COMENTARIU

  1. Nu credeam ca sunteti atat de limitati si fanatici in USR, vad ca in PLUS totusi mai exista oameni cu ratiune. Pai bai idiotilor, voi habar nu aveti sa faceti politica si urlati ca vine unu si va ia locul? Voi constientizati cat de importante sunt alegerile locale si ca trebuie sa castigati cat mai multi primari? Pentru ca alegeri in 2 tururi nu o sa primiti, iar pentru asta aveti nevoie de unu care sa va organizeze POLITIC! Adica sa aveti un secretariat general al aliantei foarte capabil si muncitor care sa gaseasca aproape in toate localitatile din Romania candidati la primarie cu sanse reale!!! Apoi dupa ce castigati cateva sute sau mii de primari sa va ganditi la parlamentare, pentru ca de departe cele mai importante alegeri in tara asta sunt LOCALELE si trebuie cineva sa va organizeze si pe voi in treaba asta, redusilor! Va legati de o idee si muriti cu ea de gat fara sa ganditi putin ca in PNL au fost si oameni de calitate care nu s-au regasit langa ROBu si gasca lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.