Zece saci abandonați în spatele unui bloc de pe strada Gheorghe Lazăr...

Zece saci abandonați în spatele unui bloc de pe strada Gheorghe Lazăr l-au costat scump pe un timișorean, care a fost pus și să curețe locul

0
DISTRIBUIȚI

Pentru că a încercat să se descotorosească de resturile menajere, pe care le-a strâns în 10 saci, un timișorean a fost amendat drastic de polițiștii locali. Bărbatul a fost surprins când abandona sacii în spatele unui bloc de pe strada Gheorghe Lazăr. A fost amendat cu 2.000 de lei, pus să curețe locul și să predea gunoaiele operatorului de salubrizare.

Marți, 19 noiembrie, polițiștii de la Serviciul Protecția Mediului se aflau în zona Gheorghe Lazăr.


Exact la locul potrivit și la momentul potrivit, pentru a-l surprinde pe un timișorean care abandona 10 saci de gunoi. L-au sancționat în conformitate cu noile sancțiuni intrate în vigoare. Amendă de 2.000 de lei, a fost pus să curețe locul și să predea sacii către operatorul de salubrizare. A fost întrebat de oamenii legii de ce a abandonat gunoaiele la locul respectiv, spunându-le oamenilor legii că a crezut că spatele blocului este ghena cartierului.

Poliția Locală Timișoara transmite că, în vigoare cu noile modificări ale HCL 371/2007 pe linie de protecția mediului și abandonarea de deșeuri, prin HCL 531/25.10.2019, care prevede că abandonarea de deșeuri de orice fel pe domeniul public care prin conținut sau volum necesită intervenția operatorului de salubrizare și contribuie la formarea rampelor clandestine de deșeuri sau la alimentarea acestoraconstituie contravenție și se sancționează cu amendă între 2.000 și 2.500 lei și măsura complementară de a igieniza rampa și de a preda deșeurile unui operator autorizat în termen de 48 de ore, precum și de a face dovada predării agentului constatator. Nerespectarea măsurii complementare atrage după sine noi sancțiuni între 2.000 și 2.500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.