Focuri de armă la granița dintre România și Serbia, pentru stoparea unui...

Focuri de armă la granița dintre România și Serbia, pentru stoparea unui grup de migranți

0
DISTRIBUIȚI

S-au tras focuri de armă în Timiș, pentru stoparea unui grup de migranți, depistat la granița dintre România și Serbia. Polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare ieri, atunci când trei indivizi au fost reperați la „frontiera verde”, în apropiere de localitatea Valcani.

Grupul de migranți încerca să intre ilegal din România, venind dinspre Serbia.


Oamenii legii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare se aflau în misiune de patrulare, atunci când i-au depistat la aproximativ 200 de metri de linia de frontieră, în apropiere de Valcani. Pentru a-i opri a fost nevoie de două focuri de armă în plan vertical.

Migranții au fost reținuți, fiind vorba despre trei bărbați din Egipt, cu vârste între 19 și 34 de ani. Sunt efectuate cercetări pentru infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Egiptenii au fost predați către Centrul Regional de Cazare și Proceduri eptnru Solicitanți de Azil din Timișoara.

Și în Checea a fost depistat un migrant, la aproximativ 500 de metri de linia de frontieră cu Serbia. Nu-și justifica prezența în zonă așa că a fost condus la sediul poliției de frontieră. În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Siria. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cerectcetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.