Membrii formației The Skywalkers susțin ultimul concert din 2019 și pregătesc câteva...

Membrii formației The Skywalkers susțin ultimul concert din 2019 și pregătesc câteva piese noi

0
DISTRIBUIȚI

Una din cele mai „proaspete“ formații din spectrul pop-rock local, The Skywalkers, va susține un concert duminică 29 decembrie, de la ora 18, în Piața Victoriei.

„Vă mulțumim prieteni pentru că ne-ați fost aproape și în acest an! Mulțumim pentru invitațiile de colaborare, pentru prezența la concertele noastre și pentru gândurile bune. Am simțit că muzica noastră contează. A fost un an cu multe realizări pentru care vă suntem recunoscători vouă în primul rând. Pregătim chiar în această perioadă câteva piese noi pe care abia așteptăm să vi le oferim.


Dar până atunci vă spunem din suflet Sărbători Fericite!! Să vă fie bine! Și vi-l trimitem pe Moș Crăciun cu daruri speciale. Pentru că și el este un SkyWalker.“, spun membrii formației.

Solista formației The Skywalkers, Thea Marconi, a început să studieze chitara clasică la vârsta de 7 ani. În aceeași perioadă s-a alăturat Corului de copii Voces Castelli și a fost selecționată pentru Corul de copii al Operei Române din Timișoara. A cântat în opera Carmen de Bizet şi a fost fermecată de scenă, de artişti, de costume şi de tot ceea ce înseamnă un spectacol de operă. După o vreme, și-a descoperit interesul pentru muzica pop-rock. La 9 ani a susținut primul recital de patru piese, în cadrul Festivalului Plai din Timişoara, acompaniindu-se singură la chitară. Piesele le-a învăţat singură şi erau toate din repertoriul solistei Amy Macdonald. De altfel, în cadrul unei ediții a Festivalului BlajAlive, Thea Marconi a avut plăcerea de a se întâlni cu celebra artistă scoţiană.

Albumul de debut al formației The Skywalkers, „The Way I feel“, apărut anul trecut, a fost lansat printr-un concert în care alături de membrii trupei s-au aflat și câțiva invitați speciali: Răzvan Mărcuci, Vlad Cotruș (Urma), Amalia Gaiță (care a înregistrat piesa Land for mind to play alături de The Skywalkers) și MeeRah.

Foto: Amalia Gaiță

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.