Minor dispărut în Timișoara. Dacă l-ai văzut, sună la 112 UPDATE Unde...

Minor dispărut în Timișoara. Dacă l-ai văzut, sună la 112 UPDATE Unde a fost găsit copilul

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui minor în vârstă de 12 ani, dispărut de pe raza municipiului Timișoara.

„La data de 03 decembrie a.c., Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minor, de 12 ani.


La data de 03 decembrie a.c., în jurul orei 14.00 – 14.30, Zarin Dumitru-Pierre-Andre ar fi plecat de la domiciliul său din localitatea Timișoara, bulevardul Iuliu Maniu, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,40, aproximativ 40 kg, păr castaniu, tuns scurt, ochii căprui. La data dispariției, minorul purta o geacă de culoare bleumarin, pantaloni de trening de culoare gri, încălțăminte de culoare alb și o căciulă de culoare albastru deschis”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE Băiatul dat dispărut a fost găsit în această seară, la Moșnița Nouă, de polițiștii din localitate. Acesta se afla într-un magazin și urmează să fie predat către IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.