Norvegienii de la Vulture Industries susțin un nou concert în Timișoara

Norvegienii de la Vulture Industries susțin un nou concert în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația norvegiană Vulture Industries revine în fața fanilor timișoreni cu un concert care va fi inclus în cadrul ediției de anul viitor a Road Patrol MC Romania Bikers Festival.

Trupa provine din orașul Bergen, care este renumit pentru scena vibrantă din zona rock și metal. Înconjurat de fiorduri și munți, acest loc frumos și ploios ar putea fi ascoiat cu scena black metal de marea majoritate a lumii, dar cei de la Vulture Industries vin dintr-un „suflu“ diferit. Cel de-al treilea material discografic al formației, „The Tower”, explorează sound-uri care conțin elemente progresiv, experimental, industrial, doom, extrem și chiar armonii simfonice într-un amalgam care ar putea fi catalogat în mod convenabil „Avant-Garde Metal“.

Trupa s-a format în 1998 și după o serie de schimbări de componență au devenit Vulture Industries în 2003, primul material discografic oficial care a făcut furori în rândul fanilor numindu-se „The Benevolent Pewn”.


Mai apoi, „The Dystopia Journals” (2007), „The Malefactor’s Bloody Register” (2010) și „Stranger Times (2017) au reușit să beneficieze de un succes deosebit în rândul melomanilor. Anul acesta formația norvegiană a revenit cu single-ul „Deeper“, care include și o variantă live a piesei „The Benevolent Pawn“.

Formația norvegiană a mai concertat în orașul nostru având parte de succes în rândul melomanilor. Dealtfel, norvegienii au o legătură destul de strânsă cu țara noastră colaborând de mai multe ori cu artistul Costin Chioreanu și cu timișoreanul Edmond „Hupogrammos“ Karban.

Road Patrol MC Romania Bikers Festival 2020 va avea loc în perioada 19 – 20 iunie la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.