Număr record de turiști la Castelul Corvinilor din Hunedoara, în acest an

Număr record de turiști la Castelul Corvinilor din Hunedoara, în acest an

0
DISTRIBUIȚI

Tot mai mulți turiști aleg să viziteze Castelul Corvinilor din Hunedoara, una dintre cele mai importante atracții din vestul țării.

Primăria Hunedoara a informat că, obiectivul turistic a fost vizitat, cu o săptămână înainte de finalul anului 2019, de 400.000 de persoane.


Potrivit reprezentanților instituției, în 2018 au trecut pragul monumentului medieval 354.044 de vizitatori, iar în 2017, Castelul Corvinilor a fost vizitat de 333.334 de persoane.

„Aceste rezultate nu sunt întâmplătoare. Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, spune că numărul vizitatorilor la Castelul Corvinilor a crescut constant, ca urmare a numeroaselor evenimente organizate de Muzeul Castelul Corvinilor împreună cu Primăria municipiului Hunedoara. De asemenea, el a ținut să îi felicite pe angajații Muzeului Castelului Corvinilor și pe cei din cadrul Biroului Comunicare, Promovare Imagine pentru efortul constant de organizare a evenimentelor de promovare a celui mai important obiectiv turistic din județ”, a informat Primăria Hunedoara.

În acest an, Castelul Corvinilor a intrat în restaurare, în cadrul unui proiect în valoare de cinci milioane de euro. După finalizarea acestor lucrări, reprezentanții instituției se așteaptă ca numărul turiștilor să crească și mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.