Primarul Robu, în deschiderea Târgului de Crăciun din Timișoara, despre conflictul cu...

Primarul Robu, în deschiderea Târgului de Crăciun din Timișoara, despre conflictul cu jurnaliștii: „Câteodată, pentru a obține respect, trebuie să ducem războaie”

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-889611626">

Mii de oameni au participat, în această seară, în Piața Victoriei, la deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Timișoara. Ca de obicei, astăzi, de Ziua Națională a României, a fost aprins și iluminatul festiv de sărbători.

Înainte de ora 18.00, când a fost programată aprinderea luminițelor, pe scenă s-a aflat și primarul Robu, care le-a vorbit timișorenilor despre realizările sale. La un moment dat, au ajuns și soldații care au participat la ceremonia de retragere cu torțe, astfel că a început intonarea imnului României.

Au urmat pregătirile pentru aprinderea iluminatului festiv, iar prezentatorul a spus la microfon „să mă dau din bătaia camerelor, din războiul cu presa nu a ieșit nimeni câștigător”. Imediat, Nicolae Robu i-a răspuns „oare? Noi nu vrem războaie. Așa cum spuneam și mai devreme, vrem să ne înțelegem bine, frumos, să ne respectăm unii pe alții, dar câteodată, pentru a obține respect, trebuie să ducem războaie”.

După ce luminițele de sărbători au fost aprinse, cei aflați în Piața Victoriei au avut parte și de proiecții pe mai multe clădiri. De asemenea, un tricolor uriaș a fost întins în Piața Operei.

„Piața Libertății este mai frumos ca oricând amenajată și plină de viață. Se întâmplă foarte multe lucruri acolo, mai ales pentru copii, și nu numai”, a lăudat Nicolae Robu Piața Libertății.

Primarul Timișoarei a amintit și de anul 2021, când orașul va deține titlul de Capitală Culturală Europeană, afirmând că „peste un an, pe vremea asta, vom fi în pragul de a începe exercițiul nostru de Capitală Europeană Culturală și atunci va trebui ca orașul să fie și mai frumos împodobit cu cât mai multe lucruri speciale, încât să fie o bucurie pentru noi, trăitorii aici, în primul rând, și apoi pentru oaspeții noștri, pentru turiștii care vor veni în număr foarte mare în anul 2021 la Timișoara”.

2 COMENTARII

  1. Sigur Robu ar fi respectat dacă tot ce a făcut ar fi legal şi pentru Timişoara. Nu trebuie să ducă războaie cu presa pentru respect şi el bineînţeles să fie primul care câştigă un război cu presa. De exemplu nu trebuie să fie Robu ,,drujbă” ca să fie respectat de cei care doresc spaţii verzi, aer curat şi sănătate în Timişoara !

  2. Acest gălăgios de primar, este doar la petreceri, la aprins de becuri și face multă multă gălăgie dar la muncă pauză.
    Nu ești primar de apris becuri, ești acolo să muncești pt comunitate și să realizezi ceva în Timișoara. Acest primar e dedicat să țină spatele lui Ionuț Nasleu omul mafie, să semneze puzuri de tot felul fără documente de legalitate și altele. La excursii exclusivitate în Florida, Miami e primul și în alte părți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.