SCM Timişoara s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. „Leii”...

SCM Timişoara s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. „Leii” au depăşit Galaţiul şi în returul de acasă

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara îşi continuă parcursul în Cupa României, competiţie în care a trecut de CSM Galaţi în turul II. După ce s-au impus în deplasare cu 94-76, în această seară „leii” au câştigat mai uşor decât o arată scorul (şi) în propriul fief, cu 93-85.

„Leii” nu au avut mari probleme nici în meciul 2 cu moldovenii aflaţi în grupa B valorică.


Diferenţa dintre cele două a fost evidentă încă din primul sfert, câştigat clar de gazde: 30-18. Sfertul 2 a revenit tot alb-violeţilor (22-17). La pauză ecartul era de 17 puncte: 52-35. Al treilea sfert a fost mai strâns, dar tot timişorenii s-au impus. Înaintea ultimei pătrimi scorul era 78-59 prin urmare bănăţenii şi-au permis o mică relaxare, s-a apelat şi la câţiva tineri, dar nici victoria din această seară un a fost pusă în pericol. Galaţiul a „luat” ultimul sfert cu 26-15.

Sherwood Brown a fost coşgheterul partidei şi al „leilor”, cu 32 de puncte marcate. Ceilalţi realizatori ai lui SCM Timişoara au fost: Franlin jr. 25 puncte, Gorgermans 8, Dragoste 7, Komatina 7, Mirkovic 6, Penciu 3, Lazar 2, Coconea 2 şi B. Popa 1. Pentru oaspeţi principalul marcator a fost Jacoby Armstrong, cu 22 de puncte.

În Cupă timişorenii au obţinut accesul în primele opt grupări. Următorul joc al SCM-ului va fi în campionat pe terenul lui SCMU Craiova (8 decembrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.