Soția lui Robu, la cumpărături de Moș Nicolae cu Mercedes-ul de serviciu...

Soția lui Robu, la cumpărături de Moș Nicolae cu Mercedes-ul de serviciu al primarului și șoferul pe post de cărător de plase VIDEO

11
DISTRIBUIȚI

Florica Robu, soția primarului Timișoara, s-a dus, în această după amiază, să facă cumpărături de Moș Nicolae, la Iulius Mall, cu mașina de serviciu a soțului. Mercedes-ul de serviciu al lui Nicolae Robu de 70.000 euro, care a fost cumpărat de Retim, societatea de salubritate plătind și toate cheltuielile de întreținere și combustibilul consumat de limuzină, a fost parcat în parcarea supraterană, la etajul unu.

Însoțită de șoferul Vasile Paraschiv, șef de serviciu la Poliția Locală.


doamna Robu s-a plimbat prin magazine de unde a cumpărat câteva cadouri. Plăsuțele cu atenții de Moș Nicolae au fost preluate de șofer, care a vegheat în permanență la securitatea soției primarului. La 17,45, Florica Robu și șoferul primarului au plecat din mall, nu înainte ca polițistul local să așeze pe bancheta din spate a limuzinei de lux cadourile și să-i deschidă doamnei ușa. Până la ora redactării acestui material, primarul Nicolae Robu nu a putut fi contactat pentru a comenta situația.

11 COMENTARII

 1. Ca sa comenteze? E abuz si tra semnalat DGA.Seful pol locale e majordom?Pt asa abuz ar trebui sa-si puarda functia si sa mai dea si explicatii pe la Parchet.

 2. Doar își permite Floricuta, doar la anul tot el capo de tuti capo de mafia rămâne primar și își permite. Și ce, ea are voie doar e blondă vopsită cu 200 de euro și are clasă. Așa că voi ce vă uitați la Marea Vedeta e singura soția lui Robocop. Așa drăguță, cheltuieste dracului bani statului, arde benzina și ăla, șoferul tine l dracului după orele de program că doar ITM e în vacanță??????

 3. Uitați-vă bani noștri îi cheltuieste blondă profesoara de mâna a doua care având soțul primar își permite tot ce vrea și are mașina primăriei la dispoziție. Bravo, și el speră la încă un mandat de primar. Așa, se ne învățăm minte pe cine punem stampila. Nu așa este PNL, el trage în jos PNL. Vom vota omul și nu partidul. Atenție pe viitor. Votam omul și nu partidul. Acest individ se bazează pe pardit. Așa că noi o sa i demonstrăm ca nu mai are ce cauta în fruntea primăriei din Timișoara.

 4. Nu e prima dată!
  Acest șofer personal este remunerat fictiv pe alt job (cazul Dragnea, nu?) Faptul e de notorietate publică!!!
  E culmea balcanismului!
  Masina asta nu poate fi folosita DECAT de angajați ai primăriei în timpul programului si DOAR în interes de serviciu. Altfel in codul penal DELAPIDAREA este astfel definită:
  Însușirea, FOLOSIREA sau traficarea de către un funcționar public, în interesul său ori PENTRU ALTUL de bani, valori sau ALTE BUNURI pe care le gestionează sau le administrează se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și INTERZICEREA dreptului de a mai ocupa o funcție publică.
  O plângere penală ar fi utila si ar taia din servilismul jegos al angajaților din primărie și alte instituții de stat din Tm.
  Probabil va primi o pedeapsă cu suspendare, dar sa suporte sancțiunea care l-ar arde la buzunar.

 5. Oare se va sesiza un organ al,,,,,,,, statului de drept,,,,,, din oficiu sau chiar ne va obliga să depunem noi cetățenii o plângere????? Mie una nu-mi convine să se cheltuiască banul public în acest mod și sunt siderata și oripilata la tot ce văd și citesc de acest primar mediocru. De ce oare se acceptă această situație că se știe că nu ar fi pentru prima dată când această femeie folosește mașina instituției în interesele ei personale. Observăm că dacă se vroia să se ia o atitudine trebuia de mult luată. Avem servicii care doar asta fac și culmea aici sunt legați la ochi. Și ei la rândul lor își iau salariile de pomană. Vă rugăm să luați atitudine!!!!!

 6. Vedem că profesorii din această țară trăiesc pe picior mare, oare toți profesorii îs permit un Mercedes și un aghiotant plătit din bani publici și el și benzina și uzura mașini.??????

  Dragnea face pușcărie pentru aceasta speță sinonimă, aici în banat se permite.

  Sfidarea acestui primar față de cetățeni întrece orice măsură, cât mai putem să înghițim din partea lui????

  De mâine doresc să nu mai plătesc taxe la primărie deoarece văd că o cucoană din întâmplare soția primarului îmi cheltuieste bani mei pe care i am dat primăriei acum o lună.

  Vă propun ca, de mâine noi toți care plătim diferite taxe primăriei, să nu mai plătim nimic până când o instituție a statului va lua masuri și tragerea la răspundere a faptasilor.

  De ce uni pot fura în așa mod și nu îi întreba nimeni, iar altu adică o mamă cu 11 copii fură 2 mere dintr-un magazin și sec doi este invitată la politie.

  Suntem judecați cu masuri diferite peste tot, aici am ajuns deoarece noi toți permitem toate acestea prin indiferența noastră. Acest ziarist asta vrea să ne arate și să ne transmită iar noi stăm efectiv indiferenți.

  Să ne fie și nouă rușine că permitem așa ceva și multe altele din partea acestui primar.

 7. Copii învățați și dacă veți ajunge profesori o să vi se deschidă toate ușile inclusiv și la mașina pe care nu o aveți sau o o dețineți. Cine încă nu are o mașină să predea ore primăriei și a doua zi se plimbă cu Mertanul și nu numai cei din primărie vă trimite și un carator de plase să nu faceți cumva hernie.
  Concluzia : doar unii pot și restul 99,99% se uită.

 8. Soferul trebuie sa pupe d….i numai asa ajunge inspector in primarie in cativa ani ca si alti soferi promovati cu concursuri Pe Bune!

 9. ITM ce face, să se verifice în fisa postului dacă aceste șofer avea astfel de atribuțiuni și era în orele de după program. Poate scrie în fișa că în timp ce conduce are obligația să o scarpine pe blonda pe, între, piciorușe că așa e în Mercedes. Măcar îl scapă pe primar de ceea mai grea sarcină. Dacă ați observat acest primar e cracanit rău de tot și cauza e de la prostată, sărăcuțul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.