Studentissimo: Vernisaj de colaje cu Levente Benedek și concert Exit Oz

Studentissimo: Vernisaj de colaje cu Levente Benedek și concert Exit Oz

0
DISTRIBUIȚI

Vernisajul expoziției COLL[AGE] 2.0 de Levente Benedek va avea loc luni 2 decembrie, de la ora 18, la Centrul Multifuncțional Bastion. Evenimentul face parte din proiectul Studentissimo 2019 inițiat de Casa de Cultura ă Studenților din Timișoara.

Levente Benedek, timp de zece ani a fost graficianul Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timșoara.


De cincisprezece ani colecționeză afișe, flyere, brățări, stickere, fotografii, bilete de teatru și de concert. Toate amintirile tipărite care îi ies în cale și cu care are o anumită legătură. În ultimii doi ani le-a folosit pentru a crea colaje.„COLL[AGE] reprezintă o amprentă a procesării memoriei personale. Procesul de colectare, sortare, rearanjare, asamblare și înrămare nu se termină niciodată, ci poate fi doar întrerupt. Potrivit unui studiu, diferitele rețele ale sistemului nervos nu stochează amintiri complete, ci fragmente și frânturi de informații, memoria propriu-zisă fiind creată doar în momentul evocării. În consecință, deși amintirile noastre nu sunt deloc reale, totuși le evocăm iar și iar“, spun organizatorii.

Marți 3 decembrie și miercuri 4 decembrie între orele 14 și 18 vor avea loc diverse workshopuri iar expoziția colajelor realizate de participanții la workshop va avea loc duminică 8 decembrie de la ora 18, în aceeași locație, în prezentarea lui Marcel Tolcea. Evenimentul final al acțiunii cuprinde și un concert Exit Oz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.