Timișoara Gospel Project susține două concerte caritabile de Crăciun

Timișoara Gospel Project susține două concerte caritabile de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI

Asociaţia Culturală TGP, fondată în 2012 cu scopul de a promova valori sociale şi spirituale prin artă, îi invită pe timișoreni la două concerte de Crăciun, evenimentele urmând să se desfășoare sâmbătă 14 decembrie de la ora 19 și duminică 15 decembrie de la ora 17, la Filarmonica Banatul, cu intrarea liberă.

„Gospel și colinde, un cor de adulți și unul de copii însumând 180 de voci, un band profesionist și un dirijor carismatic sunt ingredientele pentru cel mai spectaculos și emoționant concert caritabil de Crăciun.


Banii adunați din spectacolul «Gospel Meets Christmas», din donații, vor ajunge la Centrul de Îngrijire Paliativă de tip hospice «Casa Milostivirii Divine»“, spun organizatorii.

Corul Timişoara Gospel Project există doar câteva zile pe an, renaşte în fiecare an cu o nouă componenţă şi preţ de două concerte vrăjește publicul până în punctul de a contamina unii spectatori care apoi se înscriu în cor la următoarea ediţie. Timişoara Gospel Project a evoluat de la ediţia pilot cu 10 corişti şi un pian în 2005 la ediţia jubiliară de gospel simfonic cu orchestra Filarmonicii „Banatul” şi 160 de oameni pe scenă în 2014, după care s-a realizat chiar și un album cu compoziții proprii lansat la ediția din anul 2017. Asociaţia Culturală TGP, fondată în 2012 cu scopul de a promova valori sociale şi spirituale prin artă, organizează proiecte culturale accesibile tuturor, care aduc împreună oameni din medii sociale diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.