Ucraineni care lucrau ilegal la o firmă din Timiș, expulzați din țară....

Ucraineni care lucrau ilegal la o firmă din Timiș, expulzați din țară. Societatea va fi sancționată

2
DISTRIBUIȚI

Amendă usturătoare pentru o firmă din Timiș, care a avut nu mai puțin de 10 angajați la negru, cu toții cetățeni ucraineni. Polițiștii de la imigrări au descins la sediul societății de panificație, iar persoanele care munceau la negru au fost deja expulzate în țara de proveniență.

Oamenii legii au decins la sediul firmei din Dudeștii Noi luni, 9 decembrie, unde au depistat 10 cetățeni ucraineni care lucrau ilegal, fără aviz de angajare.

Pe numele acestora au fost dispuse măsuri de îndepărtare de pe teritoriul României, iar la ieșirea din țară a fost aplicată interdicția de a intra în țara noastră pentru o perioadă de 6 luni.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului Timiș au desfăşurat, la data de 9 decembrie a.c., o acțiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale și a muncii nedeclarate a cetăţenilor străini, pe raza de competență.

Astfel, în urma activităților întreprinse la o societate comerciale cu obiect de activitate „producerea produselor de panificație”, cu sediul în județul Timiș, au depistat 10 cetățeni străini. Este vorba de cinci femei și cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 46 de ani, din care desfășurau activități lucrative fără a îndeplini condițiile legale, respectiv fără a deține aviz de angajare.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele străinilor, decizii de returnare sub escortă, aceştia fiind conduşi până la punctul de trecere a frontierei de stat, în vederea îndepărtării din România în termen de 24 de ore.


Le-a fost interzis timp de șase luni să mai intre în România, sub orice formă.

La finalizarea verificărilor, față de reprezentanții firmei, vor fi dispune măsurile legale conform prevederilor O.G. nr. 25 din 26 august 2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. De ce nu se procedează la fel cu arăboii și asiaticii oploșiți prin Timișoara, care nici n-ar trebui să se afle aici sub nicio formă. Pe ăștia de ce nu-i expulzați?

    • De acord cu tine , Corto Maltese. Și nu știu de ce se tot importă, legal sau ilegal, străini pentru muncă în România, de vreme Ce suntem înconjurați de români ( Basarabia Serbia Ungaria Ucraina Bulgaria).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.