Accident grav în Timiș. Șase persoane rănite, după ce două autoutilitare s-au...

Accident grav în Timiș. Șase persoane rănite, după ce două autoutilitare s-au ciocnit frontal

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-966977342">

 

Un nou accident rutier grav, în Timiș, astăzi, în prima parte a zilei. Nu mai puțin de șase persoane au fost rănite și transportate la spital cu politraumatisme, două ce două autoutilitare s-au ciocnit.

Accidentul s-a produs în jurul orei 9.00, la ieșirea din satul Gelu, spre Timișoara. Conform primelor informații, în coliziune au fost implicate două autoutilitare în care se aflau opt persoane.

Șase dintre ele au fost rănite și transportate la spital în stare conștientă, cu politraumatisme. Au fost preluate de ambulanțele aflate la fața locului și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Timișoara.

La fața locului au intervenit patru ambulanțe SAJ și două SMURD. Alături de ei s-au aflat 15 pompieri, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere de la SVSU Variaș.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.