Alertă la Timișoara: 36 de persoane evacuate dintr-un adăpost de noapte, după...

Alertă la Timișoara: 36 de persoane evacuate dintr-un adăpost de noapte, după o deratizare

0
DISTRIBUIȚI

Autoritățile din Timișoara sunt în alertă, marți seara, după un apel la 112 care a semnalat că se simte miros înțepător în adăpostul de noapte de pe strada Învățătorului, unde a avut loc o deratizare în cursul zilei. 36 de persoane s-au autoevacuat.

Potrivit ISU Timiș, persoana care se afla de serviciu marți seara la adăpostul de noapte a sunat la 112 și a spus că se simte miros înțepător în imobil, după deratizare, iar cei aflați în interior simt disconfort respirator.

„S-a făcut un apel la 112, după o dezinsecție din cursul zilei. Persoana care era de serviciu la adăpost a susținut faptul că simte un miros puternic în aer, iar unele dintre persoanele aflate în adăpost prezintă disconfort la nivelul căilor respiratorii: nas, gură, gât.


Am intervenit, s-au făcut măsurători de către echipa de cercetare. Valorile constatate au fost negative. Cele 36 de persoane aflate în adăpost s-au autoevacuat și acum se acționează pentru ventilarea spațiului, iar persoanele sunt evaluate de echipajele aflate la fața locului”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Potrivit acestora, persoanele care se aflau în adăpostul de noapte nu se vor întoarce în imobil marți seara, Primăria Timișoara urmând să fie relocate la centrol social de pe strada Telegrafului.

În urmă cu mai bine de două luni, doi copii şi mama unui dintre ei au murit în urma unei deratizări făcute în bloc la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.