ASU Politehnica mută şi la capitolul U19. Alb-violeţii fac „schimb” de tineri...

ASU Politehnica mută şi la capitolul U19. Alb-violeţii fac „schimb” de tineri cu o divizionară C de lângă Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Mario Rusalin / CSC Ghiroda

La reunirea de azi a „Băieţilor în ghete” se va afla şi cel puţin un nou junior. Pe lângă cele trei mutări anunţate, ASU Politehnica l-a luat şi pe Nicolae Şofran, un tânăr jucător de bandă remarcat la CSC Ghiroda. La rândul ei, formaţia timişeană din Liga a III-a a înregimentat jucători de la alb-violeţi (şi) în această iarnă.

Răzvan Piţigoi şi Adrian Lazăr, de asemenea jucători „sub vârstă”, au fost împrumutaţi de timişoreni pentru restul sezonului la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.


Gruparea de pe Calea Lugojului mai are în lot jucători direcţionaţi de la alb-violeţi, precum Ghinescu sau Piţuc.

Relaţiile bune dintre cele două cluburi au făcut posibilă şi o mutare în sens invers. Folosit în bandă, atât ca mijlocaş, cât şi ca fundaş, Nicolae Şofran are şansa să facă pasul spre Liga a II-a în această iarnă. Tânărul crescut la Electrica, unde a arătat calităţi de la o vârstă fragedă, va împlini 19 ani anul acesta şi poate fi o soluţie bună U19 în planul tactic al tehnicianul Octavian Benga. Acesta din urmă l-a pregătit pe Şofran în toamnă la ghirozeni, unde tânărul a adunat 13 selecţii şi a marcat un gol. În sezonul trecut al Ligii 3 juniorul timişorean marcase tot un gol, dar în 21 de apariţii în tricoul Ghirodei.

ASU Politehnica se reuneşte azi la ora 16.00, celelalte noutăţi ale iernii de până acum sunt Dragoş Săulescu (ex-Reşiţa), Dorin Codrea (Dumbrăviţa) şi Alex Pop (Viitorul Pandurii). E posibil însă să apară şi noi surprize, antrenorul Tavi Benga anunţând înainte de sărbători că va primi probabil în probe şi străini.

Ghiroda l-a luat şi pe Ungureanu

CSC Ghiroda, locul 8 la jumătatea campionatului în seria a IV-a a Ligii 3, l-a înregimentat şi pe Adrian Ungureanu. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani se despărţise pe cale amiabilă de ASU Poli, pentru care a marcat două goluri în 18 apariţii de-a lungul sezonului de toamnă. „John” a semnat o înţelegere valabilă pe un an şi jumătate cu formaţia timişeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.