Dragoș Moldovan, timișoreanul care a câștigat Vocea României: „Nu mă gândesc să...

Dragoș Moldovan, timișoreanul care a câștigat Vocea României: „Nu mă gândesc să mă mut la București“

1
DISTRIBUIȚI

Dragoș Moldovan, proaspătul câștigător al concursului Vocea României pe anul trecut, începe anul 2020 cu un concert sold – out care va avea loc vineri 17 ianuarie de la ora 21 la The Post. După cum era de așteptat, prima apariție „acasă“ a artistului timișorean care cântă alături de trupa sa și ca solist în formația Pandora și care a impresionat o întreagă țară prin aparițiile sale la Vocea României a iscat un interes deosebit, astfel încât locurile pentru primul său concert din acest an s-au epuizat rapid. Am realizat un mini-interviu alături de Dragoș Moldovan în care am fost curioși să aflăm dacă există o rețetă câștigătoare la Vocea României și care sunt cover-urile la care se pot aștepta spectatorii în cadrul concertelor susținute alături de trupa sa.

Care sunt temele pe care le abordezi in creațiile proprii?

Tind să cred că temele din compozițiile mele sunt lucruri comune, nouă tuturor, lucruri din viața de zi cu zi.

Cum alegi cover-urile pe care le cânți în cadrul concertelor?

În general în concerte încercăm să nu cântăm cover-uri, căntăm una – două piese cum ar fi Give in to me de la Michael Jackson sau Always de la Bon Jovi.


Le cântăm pur și simplu pentru că ne plac foarte mult piesele. În general cântăm cam 12 – 13 piese proprii și aceste două cover-uri.

Când ne putem aștepta la materialul discografic sub nume propriu?

Materialul discografic va apărea anul acesta, mai devreme sau mai târziu, încă nu pot să zic exact.

Ca și proaspăt câștigător al concursului Vocea României, ce sfat le-ai da celor care vor să concureze la acest spectacol? Există o rețetă câștigătoare?

Sfatul meu este… dacă îți dorești să participi …fă-o. Pentru fiecare se simte diferit. Emoțiile pe care le-am avut eu și experiența pe care am simțit-o…pentru mine au fost într-un fel…poate pentru alții e altcumva. Nu cred că există rețete câștigătoare. Eu n-am făcut nimic special. Am mers, am cântat cât am putut eu de bine și asta s-a întâmplat.

Se spune că ora exactă în muzică se dă la București. Consideri să te muți la București în viitor pentru a avea o carieră muzicală?

Într-adevăr așa pare că la București lucrurile se mișcă puțin mai rapid și mai simplu. Dar nu cred că ar trebui să mă mut la București pentru a avea o carieră în muzică. Suntem la distanță de o oră cu avionul, nu cred că e necesar să stau la București ca să pot continui cu muzica. În Timișoara am trupele, aici m-am obișnuit, aici îmi place să lucrez și cred că voi rămâne în Timișoara să fac muzică. Nu mă gândesc să mă mut la București.

1 COMENTARIU

  1. nici nu cred ca ai va face cineva vre-o oferta in acest sens ……Bucurestenii nu sunt cu muzica Rock ..aia sunt pe pastile si muzica lui Salam

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.