Fanii mai au o zi pentru a licita mingea cu autograful lui...

Fanii mai au o zi pentru a licita mingea cu autograful lui Arsene Wenger. Jumătate din sumă ajunge la un polist cu probleme medicale

0
DISTRIBUIȚI

Suporterii şi nu numai îşi pot face un cadou frumos şi totodată pot oferi speranţă unui fan al Politehnicii cu probleme de sănătate. Aceştia mai au la dispoziţie o zi pentru a licita şi obţine o minge cu autograful legendarului antrenor Arsene Wenger. Jumătate din suma obţinută va ajunge la Vlad Roman, fanul care are nevoie de sprijin în această perioadă.

„Echipa suporterilor” a continuat campania „Politehnica – echipa comunităţii” pentru a veni în ajutorul unui susţinător vechi. Vlad Roman are 35 de ani şi face parte din una dintre cele mai vechi grupuri de fani ai alb-violeţilor – Masseria. Acestuia i s-a descoperit o tumoră în zona capului, care a fost îndepărtat chirurgical.


După o perioadă pozitivă însă problemele de sănătate au recidivat. „Încă sper că mă voi face bine, diagnosticul anatomopatologic al tumorii pare să fie de cel mai ușor grad și nu sper că va avea recidive, nu trebuie să fac chimio sau radioterapie însă viața mea e total dată peste cap. Nu pot să îmi întrețin familia pentru alte câteva luni bune, abia mă plimb prin casă, pijamaua și pansamentele sunt cele mai appropriate de mine dar abia aștept să îmi revăd soția și copilul!”, a mărturisit Vlad, a cărui întreagă poveste poate fi citită AICI.

Pentru a-i veni în sprijin clubul ASU Politehnica a luat legătura cu UNESCO Football for World Heritage, prin intermediul căreia s-a obţinut semnătura lui Arsene Wenger, fostul manager al lui Arsenal, pe o minge de fotbal. Suma strânsă în urma licitaţiei pentru acest balon special va fi împărţită între organizaţie şi suporter (raport 50/50). Până acum cea mai mare sumă oferită e de 2.000 de lei. Fanii şi nu numai pot licita în continuare până mâine, la ora 17.00. Ofertele pot veni în secțiunea de comentarii a paginii de Facebook a Politehnicii, prin mesaj privat sau email la contact@sspolitehnica.ro.

De asemenea se pot face donații extra prin transfer bancar – Beneficiar: Asociația Suporterilor Timișoreni „Druckeria”, cont IBAN: RO76RZBR0000060012312108 – vă rugăm să menţionaţi „pentru Vlad”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.