”Fratele” interlopului Boncu, susținere totală pentu Robu: ”Vă asigur, EL va câștiga”

”Fratele” interlopului Boncu, susținere totală pentu Robu: ”Vă asigur, EL va câștiga”

6
DISTRIBUIȚI

Azi noapte, puțin după ora 1, după ce, ieri, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat că ar putea candida ca și independent pentru un nou mandat, în cazul în care PNL nu-l va susține deoarece a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu în dosarul retrocedărilor, Ioan Nasleu și-a declarat susținerea totală pe Facebook pentru protectorul său.

”Domnului Robu îi datorez multe, dacă trebuie să mai începem încă o luptă, începem…dar vă asigur, EL va câștiga, deci evaluați-vă șansele, înainte de a intra în luptă, după, veți fi penibili.


PS Ai mei, vă știți voi, hai să ne implicăm”,  a scris Nasleu pe Facebook.

Vă reamintim că Ioan Nasleu a devenit celebru pentru chefurile cu liderul grupării de crimă organizată, Lucian Boncu, arestat în două dosare ale DIICOT, și alți ”frați” acuzați de trafic de cocaină, cămătărie, sechestrare de persoane sau șantaj. De altfel, Nasleu a fost filmat când le dădea dedicații ”armatei lui”, ”fraților”, aceștia fiind implicați și în scandalurile provocate de omul de încredere al primarului prin cluburi. În ciuda tuturor acestora, Nicolae Robu continuă să-l susțină, fostul său consilier personal fiind acum director la Piețe SA, societate comercială aflată în subordinea municipalității.

6 COMENTARII

  1. “Ai lui” sustin Robu, presa sustine Robu, noi restul urmarim cu entuziasm care intra primul la inchisoare dintre aceste exemple de lideri si mare caractere 🙂

  2. Ce caractere conduc primăria, zice pitipoanca lui Robu,,,,, ai mei,,,,,,, oare ce a vrut să zică???? Așteptăm sa vedem cine sunt aceștia,,,, ai mei,,,,,????? Trăim în două lumi paralele, ei se știu cine sunt și restul care plătesc taxe și impozite…… Asta e România Normală???????

  3. Voi vota impotriva domnului Robu, hotarat, si sper ca mojoritatea sa faca la fel,multumim domnului Nasleu pt ANTICAMPANIA pe care o face,si domnului Robu pt colaborare…ADIO domnule Robu..ADIO domnule Nasleu si sper ADIO celorlalti „va stiti voi”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.