„În mrejele de vis ale iubirii”, un concert special, la Timișoara

„În mrejele de vis ale iubirii”, un concert special, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2036307150">

Pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor, Fundaţia culturală „Artmedia” va oferi în 14 februarie, de la ora 20.00, un spectacol intitulat „În mrejele de vis ale iubirii”, care îşi propune să aducă pe scenă trei vârste ale cântecelor  închinate iubirii: baladele  medievale, muzica stilului hippie din anii ʹ70 ai secolului trecut şi melodii de dragoste din prezent.

Concertul va debuta cu barzii trupei Peregrinii, care va recrea atmosfera castelelor medievale cu vechile poveşti de iubire cântate de menestreli, urmaţi de muzica retro a anilor nebuni care au caracterizat stilul hippie. În încheiere, timişoreanul Dragoş Moldovan, câştigătorul de la „Vocea României”, va oferi un show live cu cele mai frumoase cântece de dragoste rock.

Organizatorii promit tuturor celor care doresc să petreacă această zi într-un mod inedit, muzică de calitate, o colecţie a celor mai frumoase melodii de dragoste care vor emoţiona auditoriul de toate vârstele, căci, citându-l pe Cehov, „când iubeşti descoperi în tine o nebănuită bogăţie de tandreţe şi duioşie şi nici nu-ţi vine să crezi că eşti în stare de o astfel de dragoste”.

Concertul va avea loc în sala multifuncţională a consiliului judeţean iar biletele se pot achiziţiona la preţul de 50 de lei la agenţia operei timişorene sau online la www.iabilet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.