O fată de 12 ani, dată dispărută după ce a plecat de...

O fată de 12 ani, dată dispărută după ce a plecat de la şcoală şi nu a mai ajuns acasă

0
DISTRIBUIȚI

O elevă de clasa a VI-a de la o școală din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, a fost dată în urmărire națională, după ce, luni, a plecat de la cursuri şi nu a mai ajuns acasă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Hunedoara, fata de 12 ani ar fi plecat luni de la școală, lipsind la ultima oră, dar nu a ajuns acasă.


Părinții acesteia au anunțat dispariția.

„Luni în jurul orei 22.36, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de o femeie din Petroșani cu privire la faptul că fiica sa, Bacia Simona-Gina, în vârstă de 12 ani, a plecat în jurul orei 12.00, de la ultima oră de curs și nu a mai revenit la domiciliu. În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale. Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celei în cauză. Minora este elevă la o şcoală din municipiul Petroșani”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Cei care pot să ofere informaţii utile anchetei sunt sfătuiți să meargă la Poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.