Primăria Timișoara vrea să realizeze două noi străzi în centru. A fost...

Primăria Timișoara vrea să realizeze două noi străzi în centru. A fost lansată licitația

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara încearcă, pentru a patra oară în ultimii ani, să găsească o firmă care să realizeze două noi străzi în centrul orașului.


Astfel, recent, a fost lansată licitația publică pentru lucrările aferente obiectivului de investiții „Realizarea drumurilor de legătură și a utilităților aferente, între str. Popa Șapcă, Calea Aradului și Str. Oituz”.

„În baza contractului de execuție vor fi executate lucrări aferente obiectivului de investiţie ,,Realizarea drumurilor de legătură şi a utilităţilor aferente, între Str. Popa Şapcă, Calea Aradului şi str.Oituz”, în conformitate cu documentaţia tehnico-economică faza proiect tehnic. Lucrările vor cuprinde: amenajare carosabil, amenajare trotuare, lucrări hidroedilitare: alimentare cu apă potabilă și tehnologică, canalizare menajeră și pluvială, iluminat public”, scrie în anunțul de participare.

Valoarea totală estimată a contractului este de aproape cinci milioane de lei, iar lucrările ar trebui finalizate în șase luni.

Concret, cele două noi artere ar urma să fie amenajate în interiorul careului format din străzile Oituz și Popa Șapcă, respectiv penitenciar și zona de blocuri de pe Calea Aradului.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 12 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.