SCM Timişoara a pierdut la Piteşti, dar a obţinut biletele pentru Final...

SCM Timişoara a pierdut la Piteşti, dar a obţinut biletele pentru Final Four-ul Cupei României

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Timişoara – Facebook

Avantajul din prima manşă s-a dovedit suficient pentru SCM Timişoara în sfertul de Cupă cu BCMU FC Argeş Piteşti. Echipa din Trivale a încercat minunea, dar s-a impus „doar” cu 75-61 într-un meci în care s-a aflat mereu la conducere. „Leii din Banat” ating astfel Final Four-ul Cupei României şi într-un sezon în care situaţia financiară a devenit precară.

„Leii” au început meciul poate prea relaxaţi la avantajul celor 25 de puncte diferenţă, în favoarea lor, după meciul de pe Bega.


Gazdele au reuşit un parţial 7-0 la începutul partidei din Trivale şi au recuperat în total 18 puncte în sfertul 1 după reuşita de la distanţă a lui Gajovic „pe sirenă”.

Sfertul 2 s-a reluat de la 25-7 în favoarea piteştenilor, dar Brown şi compania au părut decise să facă uitate primele zece minute nefaste. Americanul şi-a apropiat colegii la zece puncte după o triţă, dar tot de la trei puncte, din nou în ultima secundă, a marcat şi Ciotlăuş, care a stabilit o diferenţă de 14 puncte la pauză (43-29).

Emoţiile nu au fost însă evitat de tot în sfertul 3, Argeşul a recuperat rapid multe puncte, perioadă bună care a atins apogeul cu coşul lui Randolph pentru 53-32. Totuşi, după acest moment violeţii oaspeţi au reuşit să mărească ecartul la general.

Ultimul sfert s-a reluat de la 57-43, aşadar o diferenţă de 12 puncte la general în favoarea bănăţenilor, care au reuşit să-şi mărească „plusul”. Cu mai puţin de două minute rămase din dispută Searcy şi-a adus echipa la opt puncte de calificare, dar timişorenii au avut replică prin Komatina, care a liniştit rapid situaţia potenţial periculoasă.

Cel mai bun marcator al piteştenilor a fost Devin Searcy, cu 27 de puncte, el fiind totodată şi coşgheterul întâlnirii. Pentru SCM Timişoara oamenii cu cel mai multe reuşite au fost Komatina şi S. Brown, cu 18, respectiv 17 puncte marcate. Ceilalţi „lei” realizatori de puncte au fost: Pesakovic 7 puncte, Franklin jr 5, Lazar 11, B. Popa 2, Gorgermans 1

„Leii” continuă să aibă amintiri plăcute în competiţia K.O. la Piteşti, unde s-a impus în F4-ul organizat acum trei ani. Pentru SCM Timişoara urmează un nou joc la doar trei zile distanţă, în campionat pe terenul Oradiei, sâmbătă, de la ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.