SCM Timişoara începe noul an cu un meci extrem de dificil. „Leii”...

SCM Timişoara începe noul an cu un meci extrem de dificil. „Leii” primesc vizita liderului U-BT Cluj-Napoca

0
DISTRIBUIȚI

„Leii din Banat” nu au avut timp de respiro de sărbători. După prima manşă cu Piteştiul din Cupă, cei de la SCM Timişoara au fost de Revelion cu gândul la următorul adversar din campionat. Sâmbătă, pe Bega soseşte ocupanta locului 1 – U-BT Cluj-Napoca.

Baschetbaliştii bănăţeni au jucat pe 29 decembrie, au meci şi peste două zile, pentru ca apoi miercurea viitoare să se prezinte în Trivale pentru returul din Cupă. Un program de „Premier League” în comparaţie cu celelalte discipline din ţară, care se bucură de o pauză consistentă de sărbători.


Deşi nu stau bine nici cu banii, jucătorii pregătiţi de Dragan Petricevic par concentraţi pe munca de pe parchet în plină iarnă.

„Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din România. Clujenii sunt favoriţi, dar vom da totul pe teren, aşa cum facem de fiecare dată. Suntem în formă bună! Ne aşteptăm la o partidă dificilă, sperăm să-i avem aproape pe suporterii noştri. Avem nevoie de sprijinul lor la fiecare meci. Am obţinut rezultate bune, suntem la un pas de turneul final al Cupei României şi aproape de faza Top 6 în campionat, îi invităm să ne ajute. Avem un program încărcat la început de an, dar nu este nici o problemă. Jucătorii preferă mai mult meciurile decât antrenamentele. Moralul este bun în cadrul lotului. Toată lumea cunoaşte problemele noastre, dar atmosfera este bună şi ne concentrăm pe ce avem de făcut pe teren. Antrenorul ne motivează la fiecare antrenament. Îi felicit pe băieţi pentru efortul depus în fiecare meci şi la fiecare şedinţă de pregătire. Vom continua să luptăm până la finalul sezonului”, a declarat Nikola Pesakovic, căpitanul „leilor”.

Partida SCM Timişoara – U-BT Cluj-Napoca se dispută sâmbătă, de la ora 17.00, în sala „Constantin Jude”. Ardelenii sunt liderii la zi ai campionatului, cu zece victorii din 11 partide, în timp ce bănăţenii au un record de cinci succese din tot atâtea partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.