Viitoarea fuziune USR cu PLUS pune cruce candidaturii lui Marian Vasile la...

Viitoarea fuziune USR cu PLUS pune cruce candidaturii lui Marian Vasile la Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Anunțata fuziune dintre USR și PLUS, decisă astăzi, la București, închide și scandalul din PLUS declanșat de intenția lui Marian Vasile de a candida din partea acestui partid la funcția de primar al Timișoarei.

Președintele USR Timiș, Cristian Moș, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că ”în cursul lunii februarie, filialele USR și PLUS sunt încurajate să își desemneze de comun acord candidații comuni ai Alianței la alegerile locale.


Ne rămân cam 2 săptămâni pentru discuțiile din teritorii și pentru stabilirea listelor. Toată lumea se va concetra pe asta, deoarece este prioritatea nr. 1. În situațiile în care nu se va putea ajunge la un consens, se vor folosi instrumentele prevăzute în alianță. Vă asigur de pe acum că NU vom avea candidați dintre persoanele excluse sau respinse de celălalt partid din alianță. BONUS: filialele care reușesc să-și finalizeze negocierile până în data de 15 februarie vor beneficia de susținerea directă a liderilor alianței pentru lansarea candidaturii”.

Moș a decretat că ”USR și PLUS sunt diferite doar ca nume. Avem același spirit și aceeași viziune. Vrem să ducem România în anul 2020, vrem investiții, infrastructură și inovații”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.