Nicolae Robu: „Ținta noastră este ca viitorul președinte al Consiliului Județean Timiș...

Nicolae Robu: „Ținta noastră este ca viitorul președinte al Consiliului Județean Timiș să fie de la PNL”

1
DISTRIBUIȚI

cj timis

PNL Timiș se pregătește intens pentru alegerile locale care vor avea loc în acest an. Nicolae Robu a declarat că joi a avut loc ședința Biroului Politic Județean al PNL Timiș, iar ținta formațiunii politice este să câștige alegerile locale în Timiș și viitorul președinte al Consiliului Judeșean Timiș să fie un liberal.

„Am discutat în cadrul Biroului Politic Județean despre pregătirile pentru alegerile locale.


I-am simțit pe colegi foarte motivați să se implice în campanie, cu ținta să câștigăm alegerile în Timiș, viitorul președinte al Consiliului Județean Timiș să fie de la PNL și să avem majoritate la nivelul Consiliului Județean Timiș. De asemenea, pe lângă păstrarea posturilor de primari actuale, ne dorim să câștigăm un număr important de alte primării din județ, unde sunt semne că PNL a devenit mai apreciat decât era în 2016”, a afirmat Nicolae Robu.

De asemenea, liderul PNL Timiș a anunțat că vor fi organizate și sondaje în localitățile în care sunt mai mulți doritori pentru a candida la funcția de primar.

„Vom organiza sondaje în câteva unități administrativ-teritoriale și vom desemna urgent în perioada următoare și candidații la funcția de primari pentru toate unitățile administrativ-teritoriale. Noi îi cam avem în linii mari, dar sunt și UAT-uri unde trebuie să facem sondaje pentru a vedea pe cine să susținem, pentru că sunt mai mulți aspiranți”, a detaliat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.