Femeie din Deva, suspectă de coronavirus, internată pentru analize la Timişoara UPDATE...

Femeie din Deva, suspectă de coronavirus, internată pentru analize la Timişoara UPDATE Suspiciunea de coronavirus, infirmată

0
DISTRIBUIȚI

O femeie de 56 de ani din Deva suspectă de coronavirus, după ce a călătorit șapte zile în Thailanda şi s-a întors în ţară în data de 13 februarie, e internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Prefectura Hunedoara, femeia în vârstă de 56 de ani din Deva, suspectă de infecţie cu COVID 19, a fost transportată duminică de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

Femeia s-a prezentat la UPU Deva cu sindrom febril şi, după un prim consult de specialitate, a fost imediat izolată, activându-se procedurile prevăzute pentru situaţii de „posibilă infecţie cu coronavirus”.

O Autospecială Transport Pentru Victime Multiple (ATPVM) de la Detaşamentul de Pompieri Deva a transportat-o la Timişoara în condiţii speciale.


„După efectuarea transportului, ATPVM va trece printr-un proces de decontaminare efectuat de echipajul CBRN (Cercetare chimică, bacteriologică şi radionucleară) din cadrul ISU Timiş. Pacienta, cu domiciliul în Deva, a călătorit șapte zile în Thailanda şi s-a întors în ţară în data de 13 februarie, prin Aeroportul Otopeni. În urma investigaţiilor şi analizelor medicale efectuate la spitalul din Timişoara urmează să se stabilească exact diagnosticul pentru pacienta din Deva”, se arată în comunicatul citat.

UPDATE Specialiştii Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara infirmă prezenţa infecţiei cu COVID-19 pentru pacienta de 56 de ani, transportată în această dimineaţă de la S.J.U. Deva, anunță Prefectura Hunedoara.

„În urma consultului de specialitate, medicii au stabilit că acest caz nu se încadrează în definiţia de infecţie cu coronavirus”, potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Hunedoara. La prezentarea la spital, pacienta nu a avut febră şi nici dispnee.

Femeia din Deva se află acum internată într-un salon obişnuit al spitalului, sub supraveghere medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.