Formația Phaser susține două concerte inedite în tramvai, cu intrarea liberă

Formația Phaser susține două concerte inedite în tramvai, cu intrarea liberă

0
DISTRIBUIȚI
Carina Dumitru și colegii ei din Phaser susțin două concerte inedite în tramvai

Membrii formației Phaser se pregătesc pentru două concerte „mai altfel“, ambele evenimente urmând să se desfășoare în data de 29 februarie, în tramvai.

„Cu ocazia zilei speciale de 29 februarie trupa Phaser vă invită la un concert deosebit în Timișoara: «Live în Tramvai». Evenimentul va avea loc în tramvaiul restaurant, unic în România, și va fi împărțit în două concerte. Intrarea este liberă, iar pentru participare timișorenii sunt invitați în stația refugiu din Piața Libertății de la ora 12.00 și din nou de la ora 13.30.


Tramvaiul va circula fără oprire pe un traseu care va trece prin mai multe zone reprezentative ale orașului. Evenimentul este realizat cu sprijinul Casei de Cultură a Studenților Timișoara, a Societății de Transporturi Publice Timișoara și a Primăriei Municipiului Timișoara și este susținut de MediaPro Music și Kiss FM Romania, în contextul organizării capitalei europene a culturii de către Asociația Timișoara 2021“, au transmis organizatorii evenimentului.

La începutul lunii februarie, Phaser a susținut un concert la Poiana Brașov. Anul trecut, Phaser a lansat un nou single la melodia „Suntem doar noi“, care are parte și de un videoclip. Înfiinţată în 2007 la Reşiţa, trupa Phaser a participat la concursul naţional Eurovision cu piesa Pour toi et moi şi a susţinut o serie de concerte în zona de vest a ţării şi nu numai. În septembrie 2017, Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania. Anul 2018 a fost unul plin pentru trupă și a marcat și prima colaborare a lor cu un alt artist: au lansat împreună cu Octavian „Vita” Horvath de la Implant pentru Refuz piesa manifest Erou. Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.