Gândac în farfuria unui bolnav de la Spitalul Deva. Manager: E posibil...

Gândac în farfuria unui bolnav de la Spitalul Deva. Manager: E posibil să fie adus de acasă

0
DISTRIBUIȚI

Imagini cu un gândac care se plimbă în farfuria unui bolnav al Spitalului Județean de Urgență Deva au apărut în presa locală. Managerul spune că dezinsecțiile au fost făcute la timp și e posibil ca gândacii să fie aduși de acasă, de bolnavi: „E suficient să aducă un puiuț care se înmulțește”.

Verificări la spitalul din Deva, după ce au apărut imagini cu un gândac în farfuria cu mâncare

Imaginile cu un gândac care se plimbă în farfuria cu mâncare a unui bolnav au apărut în presa locală din Hunedoara, iar managerul Spitalului Județean de Urgență Deva, Lidia Roșca, spune că se fac verificări.

„Cină romantică cu un gândac în Spitalul de Urgență Deva”, este comentariul care însoțește imaginile.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Deva, Lidia Roșca, a declarat că dezinsecțiile au fost făcute la timp.

„Au mai fost probleme în altă parte și tot așa, s-a dus echipa și a făcut dezinsecția.


Se face în fiecare săptămână. Serviciul SPIAAM, prin agenții de dezinfecție, deratizare, dezinsecție, în fiecare săptămână, merg pe Secția de Pediatrie, în timpul săptămânii. Ei fac și dezinfecția la nivel înalt pentru bacterii, fac și pentru gândaci, vine și firmă din exterior”, spune Roșca.

Aceasta adaugă că gândacii ar putea fi aduși de acasă de pacienți: „Mai sunt câte unul-doi rătăciți. Din punctul meu de vedere, în saloane nu se intră corespunzător, pentru că oamenii vin de acasă, cu bagajele și cu tot felul de lucruri. E suficient să aducă un puiuț care se înmulțește, pentru că într-adevăr temperatura în spital e mai ridicată, oamenii stau în pijamale. Noi suntem în proces de reparații capitale și atunci o parte din spital și vestiarul urmează să fie reparate, și acolo sunt probleme, dar dacă este pe Secția de Pediatrie nu ar trebui să fie acolo. Fiind în procesul de reparații capitale, în nebunia aceasta în care suntem la limita funcționării, ca să zic așa, întrucât Ministerul a blocat fondurile, nu avem de unde să le reparăm pe toate odată”.

Sursa foto: glasul-hd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.