Încă o suspiciune de coronavirus, în Timiș. Un șofer pe TIR care...

Încă o suspiciune de coronavirus, în Timiș. Un șofer pe TIR care a călătorit în Italia, simptome asemănătoare cu ale femeii din Timișoara infectate

0
DISTRIBUIȚI

coronavirus

Avem în județul Timiș încă un suspect de coronavirus. Este vorba de un bărbat în vârstă de 45 de ani, șofer pe TIR, care s-a întors ieri din regiunea Lombardia, Italia, iar apoi s-a prezentat la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara, din cauza unei tuse.

Imediat, medicii din cadrul unității sanitare i-au efectuat analizele necesare pentru a afla dacă are sau nu coronavirus, iar în cursul zilei de astăzi urmează să vină și rezultatele.


De asemenea, bărbatul a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, fiind izolat.

”Pacientul are o ușoară tuse, exact ca această femeie (n.r. confirmată cu coronavirus) și i s-au recoltat și lui investigații, urmând ca în cursul zilei de astăzi să aflăm dacă este pozitiv sau negativ. Este un bărbat care lucrează pe TIR, care ieri s-a întors din Italia, făcând diferite curse și în regiunea Lombardia. S-a prezentat din proprie inițiativă pentru această tuse ușoară. În acest moment este izolat”, a explicat medicul Virgil Musta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.