Liderul USR Timiș, mesaj pentru PNL, care a anunțat că susține candidatul...

Liderul USR Timiș, mesaj pentru PNL, care a anunțat că susține candidatul USR în cursa pentru primăria capitalei: „Nu vreți să dați un bun exemplu și în Timișoara?”

2
DISTRIBUIȚI

Decizia PNL de a-l susține pe Nicușor Dan, candidatul USR, în cursa pentru Primăria București, nu a rămas fără ecou la Timișoara.


Cristian Moș, președintele USR Timiș, l-a întrebat într-un mesaj pe Facebook pe Ludovic Orban dacă nu vrea să facă același lucru și în capitala Banatului, „ca să scăpăm de clovnul care își bate joc de sute de mii de oameni”.

„PNL susține un candidat al Alianței USR PLUS. Decizia PNL de a-l susține pe Nicușor Dan la primăria capitalei este indiscutabil una bună. Competiția electorală chiar funcționează. PNL, din rațiuni de supraviețuire, au preluat o mare bucată din discursul USR PLUS. Au promis alegeri locale în două tururi și apoi anticipate. Cu toate acestea, sunt mai convins ca niciodată că nu mai intenționează să promoveze alegerile locale în două tururi și că nici anticipate nu vor mai face. Sunt îngrijorat că această susținere vine ca să contrabalanseze dezamăgirea inevitabilă care va urma. Mergem înainte cu promisiuni mari și pași mici. USR PLUS va pune presiune tot mai mare ca aceste promisiuni să nu mai fie «dejucate» de PSD. Domnule Orban, nu vreți să dați un bun exemplu și în Timișoara? Să susțineți candidatul cel mai bun, ca să scăpăm de clovnul care își bate joc de sute de mii de oameni?”, a scris Cristian Moș pe pagina sa de Facebook.

2 COMENTARII

  1. Acum eu nu mai înțeleg……,,,,,, ori e clovn………,,,,,, ori e crăcănel …….,,,,,,, sa mi zică și mie cineva cum rămâne?????
    Poate e până la urmă prostu familiei în raport cu șoferul lui………,,,, ne e sigur se pare cum se aude prin târg……..

  2. Ce exemplu să mai dea după „negocierea” pe care Moş a avut-o cu Buciu,candidatul PNL la Lugoj, să îl vândă pe Robu şi PNL-ul cu Popoviciu în frunte să îl susţină pe Fritz la Timişoara,iar USR-ul pe Claudiu Buciu la Lugoj?Cine-i clovnul şi cine-i marionetă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.