Nicolae Robu: „PNL are toate șansele să câștige categoric alegerile în județul...

Nicolae Robu: „PNL are toate șansele să câștige categoric alegerile în județul Timiș”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu este optimist în ceea ce privește alegerile locale din acest an și spune că PNL are mari șanse să le câștige în județul Timiș.

„La consiliul județean probabil că rămâne așa, cu alegeri directe ale președintelui consiliului județean. Noi așteptăm să fie clarificate toate aspectele printr-o legislație bătută în cuie, apoi vom respecta calendarul intern al PNL și vom stabili candidații. De ce să creăm această competiție (n.r. pentru desemnarea candidatului pentru consiliul județean)? Toate la timpul lor. Trebuie să fim precauți pentru că acum PNL are toate șansele să câștige categoric alegerile pe județ. Și când spun asta mă refer la Primăria Timișoara, cel puțin cinci primării în plus față de cele pe care le are acum, plus majoritate în Consiliul Județean Timiș și președinția Consiliului Județean Timiș.


Sunt toate șansele, numai și numai de noi depinde. Dacă vom avea înțelepciunea să ne păstrăm calmul, să fim raționali, atunci sunt convins că vom câștiga de o manieră clară aceste alegeri. Dacă cădem în păcatul disputelor, atunci nu vom reuși să câștigăm alegerile, cum nu am reușit nici acum patru ani. nu ne-a lipsit mult nici acum patru ani. Cred că am învățat cu toții din trecut, atmosfera din PNL Timiș este una bună în acest moment, care îmi dă speranțe că vom câștiga alegerile”, a declarat Nicolae Robu.

De asemenea, liderul PNL Timiș a afirmat că a luat decizia de a se implica în ceea ce privește stabilirea listei de candidați pentru președinția consiliului județean. Asta după ce ar fi realizat că la ultimele alegeri locale a greșit prin „neutralitate”.

„Mai avem niște sondaje de făcut pentru desemnarea candidaților la funcția de primar și apoi le dăm mandat lor să vină cu propuneri pentru lista de consilieri locali. Pentru președinția Consiliului Județean Timiș nu avem făcut sondaj încă. Nu mai facem ca în urmă cu patru ani. O să fie mai multă asumare din partea mea, atunci am greșit prin neutralitate. Acum o să mă implic în stabilirea listei. Data trecută nu m-am implicat și a ieșit ce a ieșit. Am considerat că după fuziune este foarte bine ca eu ca co-președinte să fiu neutru. Am greșit, pentru că nu a ieșit bine, dar cred că am învățat cu toții din greșelile din 2016”, a explicat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.