A doua victorie în Turcia pentru Ripensia. Roş-galbenii au învins o grupare...

A doua victorie în Turcia pentru Ripensia. Roş-galbenii au învins o grupare nord-macedoneană

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Lui „Ripi” îi prieşte aerul mediteranean. Formaţia pregătită de Alexandru Pelici a obţinut azi al patrulea rezultat pozitiv în cadrul stagiului din Antalya. Timişorenii roş-galbeni au trecut cu 2-1 de nord-macedonenii de la FK Kit-Go Pehcevo.

Fără un nou vârf de atac, timişorenii l-au utilizat in avanposturi astăzi pe nou venitul Cosmin Sârbu, conform informaţiilor oferite de club.


Acesta a şi obţinut penalty-ul din care Alexandru Neagu a dechis scorul in minutul 20 al meciului disputat pe stadionul „Fanatic Sport Lara”. Timişorenii au mai avut ocazii, inclusiv prin Golda, vârf de meserie, in timp ce Moldovan a intervenit salvator in două rânduri până la pauză.

Echipa aflată pe locul 3 in seria estică a ligii secunde din Macedonia de Nord a avut replică şi pe tabelă. In minutul 49 cei din Pehcevo au egalat in urma unei lovituri libere. Popovici putea să inscrie şi azi, cum a făcut-o cu oltenii, dar până la urmă succesul a fost adus de moldoveanul Valerii Macriţchii, care a reluat din 12 metri din centrarea lui Benea, când mai erau şapte minute de joc.

Dacă impotriva oltenilor Benea a ieşit mai repede din cauza unei accidentări, astăzi Adi Popa a fost inlocuit mai repede din motive medicale. De remarcat că in echipa bănăţeană a revenit şi Tudorache, care lipsise tot in urma unei accidentări.

Ripensiştii totalizează astfel două victorii şi două remize in cadrul stagiului turcesc. Ultimul joc din cantonamentul extern va fi joi, cu FK Shkupi, grupare din prima ligă nord-macedoneană.

Ripensia: H. Moldovan – Popa (18, Lungu), Țieranu, Hecsko, Gavrilă (58, Benea) – Burdeț, Stoi – Neagu (70, Urvanţev), Monea, Golda – Sîrbu. Din min. 75: Păduraru – Lungu (58, A. Macrițchii), Țieranu, Apro, Benea – T. Călin, V. Macrițchii – Urvanţev, Tudorache, Popovici, Vasluian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.