Scandaluri, alcool și mașini parcate ilegal în Complexul Studențesc. Zeci de amenzi...

Scandaluri, alcool și mașini parcate ilegal în Complexul Studențesc. Zeci de amenzi aplicate de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

complexul studentesc

Scandaluri, consum de alcool și mașini parcate ilegal în Campusul universitar din Timișoara, un loc care duce lipsă de locuri de parcare, dar nu și de tineri turbulenți.


De la începutul anului polițiștii locali au aplicat zeci de amenzi celor care nu au respectat legea.

Polițiștii locali din Timișoara acționează zilnic în zona Complexului Studențesc. În prima lună a anului au fost constatate nereguli la capitolul curățeniei, dar și în ceea ce privește provocarea de scandal și tulburarea liniștii publice sau oprirea și staționarea ilegală. Au fost acordate, în total, 78 de amenzi.

În 2019 oamenii legii au aplicat în Complexul Studențesc Timișoara 1512 sancțiuni contravenționale. Campioni la amenzi au fost scandalagiii care au tulburat liniștea și au consumat alcool pe domeniul public. Cele mai multe astfel de situații au fost constatate pe Aleea Studenților, pe str. Aurelianus și pe Aleea FC Ripensia.

Poliția Locală atrage atenția celor care tranzitează campusul să evite săvârșirea încălcarea normelor legale în vigoare pentru a evita sancționarea drastică, dar și implicarea în conflicte care pot oricând degenera în fapte mai grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.