SCM Politehnica a obţinut prima victorie în anul 2020. Alb-violeţii au învins...

SCM Politehnica a obţinut prima victorie în anul 2020. Alb-violeţii au învins Făgăraşul de ziua căpitanului Cristi Fenici

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica şi-a încheiat seria de insuccese. După semnalele pozitive din fief-ul campioanei Dinamo, unde au remizat, alb-violeţii s-au impus în faţa mai slab cotatei CSM Făgăraş, scor 32-27, în meciul din runda a 18-a a Ligii Zimbrilor.

Alb-violeţii nu au avut viaţă uşoară cu a 11-a clasată, cel puţin la început. Oaspeţii din Făgăraş au avut avantaj şi două goluri în prima parte iar la pauză scorul a fost egal: 15-15.

În partea a doua a întâlnirii SCM Poli s-a impus treptat.


A dobândit un avantaj de trei goluri după reuşita lui Sadoveac din minutul 46 iar pe final bănăţenii s-au distanţat clar. Sărbătoritul zilei, Cristian Fenici, care a împlinit 34 de ani, nu a lipsit de pe lista marcatorilor. Căpitanul alb-violeţilor s-a bucurat şi de un mesaj din tribună afişat de fani.

SCM Poli (marcatori): Sadoveac 9 goluri, V. Milosevic 7, Marjanovic 7, R. Şomlea 3, Cîmpan 3, Fenici 2, Baican 1.

În urma acestui rezultat elevii lui Pero Milosevic sunt pe 7 cu 27 de puncte. Următorul joc al lui Poli va fi peste zece zile în deplasare cu CSM Focşani.

Foto: SCM Politehnica / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.