SCM Politehnica a fost învinsă pe final de Potaissa Turda. Un fost...

SCM Politehnica a fost învinsă pe final de Potaissa Turda. Un fost alb-violet a fost decisiv

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica a cedat dramatic pe teren propriu în disputa cu Potaissa Turda. Formaţia ardeleană, mai bine clasată, a câştigat cu 25-24 pe final graţie reuşitei unui ex-alb-violet, plecat din cauza problemelor financiare, sârbul Milos Dragas.

Prima parte, la fel ca întregul meci, a fost sub semnul echilibrului.


Ambele echipe s-au distanţa la un maximum de două goluri. Până la urmă gazdele alb-violete au avut un avanta fragil la pauză, scor 12-11, graţie reuşitei lui Fenici.

La reluare oaspeţii au preluat conducerea, dar lucrurile nu au rămas neschimbate. Până la final s-a jucat pe muchie de cuţit. În penultimul minut Turda a egalat la 24-24, din 7 metri, Fenici a fost eliminat iar apoi ex-polistul Milos Dragas a adus victoria oaspeţilor cu patru secunde rămase din dispută. Jucătorul plecat recent de la Timişoara a marcat cinci goluri şi a totalizat şapte assist-uri împotriva foştilor colegi.

SCM Poli a rămas cu doar şapte victorii şi 23 de puncte după 16 jocuri în ediţia 2019-20 a Ligii Zimbrilor.

SCM Politehnica (marcatori): R. Şomlea 9 goluri, Cîmpan 4, Marjanovic 4, Fenici 3, Păiuş 1, V. Milosevic 1, Irimescu 1, Baican 1.

Pentru SCM Poli urmează în campionat duelul din deplasare cu Dinamo Bucureşti, programat sâmbătă, 8 februarie, de la ora 12.30 (TVR 1).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.