SCM Politehnica a revenit pe loc de play-off după o victorie clară...

SCM Politehnica a revenit pe loc de play-off după o victorie clară cu o altă trupă din Moldova

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Alex Sabou – SCM Politehnica / Facebook

Învinsă la Focşani, meci după care a ieşit din Top 8, SCM Politehnica s-a impus azi categoric pe teren propriu în faţa unei alte formaţii din estul ţării. A fost 36-27 cu CSM Vaslui, meci după care alb-violeţii au revenit pe poziţie de play-off.

Oaspeţii le-au ţinut cât de cât piept bănăţenilor în prima parte.


Poli s-a desprins pe tabelă abia după jumătatea reprizei I, adjudecată la trei goluri diferenţă: 18-15. Mult mai uşoară a fost misiunea gazdelor timişorene în partea a doua. Una în care a revenit cu gol pe tabelă şi portarul Tcaciuc. Acesta mărind ecartul la opt goluri faţă de adversar. Elevii lui Pero Milosevic au avut şi +10 în ultimele minute ale unei partide câştigate în sfârşit în mod convingător.

Mai slab clasaţi, vasluienii au acum şanse minime să prindă play-off-ul. În schimb, SCM Politehnica rămâne după această rundă în Top 8, cu 30 de puncte din 20 de meciuri, indiferent de rezultatul întâlnirii Călăraşi – Focşani, alte două formaţii cu care se luptă pe finalul stagiunii regulate pentru ultimele poziţiile de play-off. Joi, 5 martie, de la ora 17.30, alb-violeţii joacă pe terenul unei vecine de clasament, CSM Bucureşti (33 de puncte înaintea jocului de sâmbătă de la Constanţa).

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 11 goluri, Baican 5, Năstăsie 4, R. Şomlea 4, Sadoveac 3, Fenici 3, V. Milosevic 3, R. Trif 1, Enculescu 1 şi Tcaciuc 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.