SCM Timișoara a câștigat ambele jocuri cu americanii de la Overseas Scouting...

SCM Timișoara a câștigat ambele jocuri cu americanii de la Overseas Scouting Combines. „Leii” mai au un test la Oradea

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Timişoara / Facebook

„Leii din Banat” au avut parte de două meciuri amicale inedite săptămâna aceasta. SCM Timişoara s-a impus în ambele teste cu selecţionata americană Overseas Scouting Combines, formată din jucători în căutare de contracte. Ieri seară a fost 88-75 pentru elevii lui Dragan Petricevic, implicat şi el în proiectul de peste Atlantic.

În primul joc, disputat joi seară, victoria gazdelor bănăţene a fost mai clară în faţa echipei aflată într-un turneu european.


101-71 a fost scorul primului joc cu americanii.

În cel de-a doua întâlnire, programată tot în sala „Constantin Jude”, ieri seară, SCM-ul a pierdut un singur sfert, al patrulea: 18-16, 25-20, 22-14 şi 23-25 au fost rezultatele pe fiecare segment al întâlnirii în parte.

Sherwood Brown, cu 18 puncte, a fost principalul realizator al „leilor” şi al întâlnrii 2. Adam Mirkovic (17 puncte), Milos Komatina (14), Laszlo Lazar (9), Troy Franklin (9), Nikola Pesakovic (7), Bogdan Penciu (5), Amaury Gorgemans (4), Alexandru Coconea (3) şi Robert Schipor (2), au fost ceilalţi realizatori ai alb-violeţilor, care au utilizat toţi jucătorii de pe „foaie”.

SCM Timişoara va mai disputa un joc amical în pauza competiţională, marţi, de la ora 17, la Oradea, bănăţenii dau piept cu maghiarii de la Alba Fehervar.

Prestaţii la naţională

În altă ordine de idei, doi componenţi ai „leilor” au fost implicaţi în eşecul demn al naţionalei României, scor 71-84, contra campioanei mondiale Spania, joi, la Cluj. În meciul care a contat pentru preliminariile CE, Bogdan Popa a jucat 8:21 minute şi a marcat trei puncte, în timp ce Mirel Dragoste a fost utilizat 6:34 minute, fără a marca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.