Șeful CJ Timiș anunță că în câteva săptămâni începe lărgirea la patru...

Șeful CJ Timiș anunță că în câteva săptămâni începe lărgirea la patru benzi a drumului care leagă șoseaua de centură a Timișoarei de aeroport

0
DISTRIBUIȚI

calin dobra aeroport

Călin Dobra, șeful Consiliului Județean Timiș, s-a filmat astăzi pe drumul care leagă Timișoara de aeroport pentru a face un anunț important, clipul fiind ulterior postat pe pagina sa de Facebook.

Astfel, liderul CJ Timiș a declarat că vor începe lucrările privind lărgirea la patru benzi a drumului care leagă șoseaua de centură a Timișoarei de aeroport în perioada imediat următoare.

„Suntem pe drumul care leagă centura municipiului Timișoara de aeroport. Este un drum foarte important, drumul județean 609D, după cum vedeți, un drum foarte aglomerat, plin de tiruri, dar și de șoferi nervoși și sătui de promisiuni. Dar vin cu o veste bună pentru toți cei care tranzitează acest drum județean 609D. Avem constructor și în primăvara acestui an, în momentul în care vremea ne va permite, vom începe lărgirea acestui drum județean la patru benzi. Consider importantă această investiție pentru județul Timiș pentru că Aeroportul Traian Vuia este în plină dezvoltare, pentru că aeroportul este o poartă de intrare importantă în județul Timiș și în anul 2021, în prisma proiectului Timișoara – Capitală Europeană a Culturi, vom avea un număr mare de turiști prezenți în județul Timiș.


Pot să vă asigur că suntem alături de cetățenii județului Timiș, aveți încredere în noi că facem treabă bună”, a spus Călin Dobra în filmulețul postat pe rețeaua de socializare.

Șeful CJ Timiș a mai precizat că în acest moment sunt în pregătire actele pentru semnarea contractului cu constructorul. „În câteva săptămâni, începem lucrările. În câteva luni, scăpăm de aglomerația de acolo”, a adăugat Călin Dobra.

Liderul CJ Timiș nu a dorit să dezvăluie și numele firmei care va lărgi la patru benzi acest drum, precizând că va face anunțul oficial luni, în cadrul unei conferințe de presă.

Am reușit!Scrie negru pe alb: DJ 609D, care leagă șoseaua de centură a Timișoarei, de aeroport, va fi lărgit la patru benzi!Pregătim actele ca să semnăm contractul. În câteva săptămâni, începem lucrările. În câteva luni, scăpăm de aglomerația de acolo. Vă multumesc pentru încredere!#dezvoltamtimisulimpreuna#sepoate#patrubenzizeronervi

Publicată de Călin Dobra pe Vineri, 14 februarie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.