Șofer beat, cu permisul suspendat, prins de polițiști la volanul unei mașini...

Șofer beat, cu permisul suspendat, prins de polițiști la volanul unei mașini neînmatriculate

0
DISTRIBUIȚI

Record de infracțiuni comise dintr-un foc, la volan, de un bărbat din Timiș. Deși avea permisul de conducere suspendat, a fost prins conducând băut, la volanul unui autoturism neînmatriculat. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore și l-au introdus în arestul IPJ Timiș.

Cu musca pe căciulă, șoferul care circula seara trecută pe strada Buziașului din Lugoj nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale polițiștilor.


După o urmărire de aproximativ un kilometri, oamenii legii au reușit să-l blocheze.

În urma verificărilor, polițiștii Secției 7 Rurale Lugoj au constatat că bărbatul de 39 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, avea permisul suspendat și conducea un autoturism neînmatriculat. 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost valoarea în urma alcooltestului.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în urma cărora i se va stabili cu exactitate cantitatea de alcool consumată. A fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.