Temperaturi cu 10 grade Celsius mai ridicate faţă de valorile normale, în...

Temperaturi cu 10 grade Celsius mai ridicate faţă de valorile normale, în primele zile ale săptămânii

0
DISTRIBUIȚI

soare vreme

În primele zile ale săptămânii vor fi temperaturi record, mai mari chiar şi cu 10 grade Celsius faţă de normalul perioadei. De miercuri, însă, vremea se va răci, dar temperaturile tot nu vor scădea sub valorile normale pentru această perioadă.

Săptămâna a debutat cu temperaturi neobișnuit de ridicate pentru mijlocul lunii februarie. Luni și marți vor fi maxime chiar şi de 18 grade în sudul țării.

„Temperaturile vor depăşi frecvent 15-16 grade în sudul, în estul ţării, temperaturi care din nou ar putea atinge 17-18 grade în zonele deluroase din sud”, a spus Mihai Huştiu, meteorolog de serviciu în cadrul ANM.

De miercuri, vremea se va răci, iar temperaturile vor scădea chiar şi cu 5-6 grade.


„Este începutul unui proces de răcire care va continua începând cu ziua de miercuri şi până aproape de finalul de săptămână. Această răcire estimată pentru mijlocul săptămânii nu va aduce temperaturile în limitele normale”, a mai spus Mihai Huştiu.

Temperaturile normale pentru această perioadă sunt cuprinse între 5 și 6 grade în partea de sud-vest a ţării şi între 0și 1 grad în estul Transilvaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.