Timișeni prinși la braconaj, pe Dunăre

Timișeni prinși la braconaj, pe Dunăre

0
DISTRIBUIȚI

Doi timișeni au încercat să profite într-un alt fel de weekend-ul care a trecut. Cei doi s-au urcat în mașină și au plecat la Dunăre, nu pentru a se relaxa, însă, ci pentru a… bracona. Au fost prinși de polițiștii de frontieră români când deja au pescuit ilegal zeci de kilograme de pește.

La sfârșitul săptămânii trecute oamenii legii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Veche au observat pe Dunăre o ambarcațiune în care se aflau două persoane ce pescuiau.


Imediat, o patrulă s-a îndreptat către ei, iar cele două persoane au fost duse la sediul poliției de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor s-a constatat că este vorba de două persoane din Timiș, în vârstă de 38 de ani și 50 de ani. În barcă au fost descoperite aproximativ 42 de kilograme de pește, confiscate și predate unei societăți comerciale autorizate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşiri infracţiunii de braconaj piscicol, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.