Trebuie reluată licitația privind realizarea noii maternități a Spitalului Județean Timișoara. Care...

Trebuie reluată licitația privind realizarea noii maternități a Spitalului Județean Timișoara. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

Vești proaste în ceea ce privește realizarea noii maternități a Spitalului Județean Timișoara, în cadrul unui proiect european. Vă reamintim că în luna octombrie a anului trecut a fost lansată licitația pentru proiectarea și execuția acestui obiectiv important.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că, din păcate, o singură firmă s-a înscris la licitație, iar documentația depusă nu a fost conformă.


În aceste condiții, trebuie reluată procedura.

„A fost licitat proiectul, plus execuția. Din păcate, ofertantul nu a avut documentația conformă, se reia procedura, sper ca în luna martie să fie lansată procedura din nou pentru licitație, proiectare plus execuție”, a afirmat Călin Dobra.

Proiectul pentru realizarea noii maternități a Spitalului Județean Timișoara are o valoare de aproximativ 50 de milioane de lei. Noua clădire va fi construită cu bani europeni, în cadrul programului Interreg V-A România – Ungaria. Durata efectivă de realizare a investiției este de doi ani de la demararea lucrărilor.

Maternitatea va avea o suprafață de desfășurată de 6.000 mp, cu o suprafață utilă de aproape 5.000 mp. În cadrul noii clădiri vor putea fi realizate și proceduri de inseminare in vitro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.