Alimentarea cu gaze naturale, întreruptă pentru locuitorii mai multor străzi din nordul...

Alimentarea cu gaze naturale, întreruptă pentru locuitorii mai multor străzi din nordul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale a fost sistat astăzi, 10 martie, pe mai multe străzi din zona Calea Lipovei, în urma unor lucrări care au loc pe strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

„Din cauza unei intervenții necesare la sistemul de distribuţie, compania noastră a fost nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, astăzi, 10 martie a.c., pe mai multe străzi din zona Lipovei, Timișoara.


Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 23.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după re-luarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, a transmis Delgaz Grid, operatorul care se ocupă de intervenție.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.