Autoritățile maghiare au stabilit traseele prin care este permisă tranzitarea Ungariei

Autoritățile maghiare au stabilit traseele prin care este permisă tranzitarea Ungariei

0
DISTRIBUIȚI

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunță, vineri, că autoritățile ungare au stabilit traseele rutiere prin care este permisă tranzitarea Ungariei, stațiile la care autovehiculele de orice tip pot fi alimentate, parcările unde se poate staționa, precum și punctele de frontieră care pot fi utilizate.

Conform sursei citate, aceste trasee sunt valabile pentru cetățeni sau transportatori care intră în Ungaria din alte state decât Italia sau care nu au tranzitat anterior Italia. Vă reamintim că în țara vecină s-a decretat stare de urgență, iar călătorii care vin din China, Coreea de Sud, Italia sau Iran, au interdicție de a intra pe teritoriul Ungariei, cu excepția cetățenilor maghiari.

„Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în conformitate cu informațiile transmise de Ambasada Ungariei la București, autoritățile ungare au stabilit traseele rutiere prin care este permisă tranzitarea Ungariei, stațiile la care autovehiculele de orice tip pot fi alimentate, parcările unde se poate staționa, precum și punctele de frontieră care pot fi utilizate.


Aceste trasee sunt valabile pentru cetățeni sau transportatori care intră în Ungaria din alte state decât Italia sau care nu au tranzitat anterior Italia”, a transmis MAE.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, joi seara, că mai multe puncte de frontieră de la granițele cu Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria și Sebia vor fi închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.