Bărbat, oprit în ultimul moment de polițiștii locali să atace o controloare...

Bărbat, oprit în ultimul moment de polițiștii locali să atace o controloare STPT. Ce au descoperit după percheziția corporală

0
DISTRIBUIȚI

 

Un bărbat periculos a fost oprit în ultimul moment de către polițiștii locali, când se îndrepta spre o controloare a Societății de Transport Public Timișoara. Individul avea asupra lui un ciocan și un baston telescopic de metal, au descoperit oamenii legii, în urma perchezițiilor corporale.

În șlapi, pantaloni lungi și cu șapca întoarsă, un bărbat de 31 de ani, domiciliat în Timișoara, s-a îndreptat brusc, cu pumnul strâns și un cui de mari dimensiuni între degete, spre una dintre controloarele STPT.


Scena a avut loc în stația 3 August 1919, pe sensul de mers înspre Piața Traian. Polițiștii l-au observat pe bărbat imediat după ce a coborât din tramvai.

A fost oprit în ultimul timp. Bărbatul a declarat că avea acele obiecte asupra sa pentru că și-a luat mulți pumni în față de la oameni. A fost predat polițiștilor de la Secția 1 și s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de port ilegal de arme albe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.